Grimscott
Sporthorses

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuollut 19.05.2020

Everholt Weillette

KTK-III P 3 SP

Syntynyt, ikä 02.02.2019 8-vuotias VH-tunnus VH19-011-0040
Rotu, sukupuoli Hannoverinhevonen, tamma Väri, säkäkorkeus Ruunikko, 167cm
Omistaa Grimscott, VRL-08368 Kasvattanut Everholt Estate
Painoitus Koulupainoitteinen Taso Grand Prix

 

Sukutaulu & jälkeläiset

Waldron GER
ktk-III
Waldengeist evm Weltino evm
Calabrina evm
Vermina evm Valiant evm
Celtas Lily evm
Shondalynn TGIT
VIR MVA Ch, ktk-III, KRJ-I
Shermon evm Sterling evm
Monicera evm
Elyise TGIT evm Edelfall evm
Louisiann evm
HANN t. Verso Crème de la Crème s. 01.08.2019 i. Burlyhill Colorink
HANN t. Verso Silla s. 02.04.2020 i. Crane Sinlightenment

 

Luonnekuvaus

Ostin Weilletten suoraan sen kasvattajalta Everholt Estatesta, kun tamma oli vasta varsaikäinen. Neiti sai meillä lempinimekseen Lettu ja se on osoittautunut varsin erikoiseksi luonteeltaan, mutta silti hyväksi kilpahevoseksi.

Tallissa Lettu on oikea leidi ja hienohelma. Loimea ei saa pukea väärin ja satula pitää laittaa selkään varovaisesti. Väistäessä sivulle pitää hieman luimia samalla ja mikäli tammaa joutuu komentamaan jostain, se mököttää karsinansa nurkassa ainakin seuraavat kaksi tuntia ja varmasti muistaa tämän vielä seuraavana keväänä. Hoitotoimenpiteissä Lettu on lopulta kuitenkin ihan kiltti hevonen, eikä pure tai nostele jalkojaan potkiakseen. Taluttaessa Lettu on välillä pörhäkkäällä tuulella, mutta kävelee silti ihan kohtalaisen nätisti vierellä. Sateella tammaa ei meinaa kuitenkaan saada liikkeelle mitenkään, vaan se mielummin pysyttelisi sisällä tallissa.

Lettu on ratsastaessa kuin vanhempansakin, eli hyvin tarkka ja herkkä ratsastajansa avuista. Tamma vaatii tarkkaa ratsastusta ja oikeanlaisia apuja, tai muuten se heittää helposti hanskat tiskiin. Ristiriitaiset avut saavat Letun näkemään punaista ja tällöin se kieltäytyy liikkumasta askeltakaan eteenpäin. Tämä herkkähipiäinen on kuitenkin hyvin osaava ja taidokas ratsu, kunhan sen kanssa saa yhteistyön toimimaan ja tamma hyväksyy ratsastajansa omakseen. Tällöin se antaa kyllä kaikkensa ja toimii mielinkielin. Letun liikkeet ovat laadukkaat ja se osaa toimia omalla moottorillaan. Suustaan tamma on pehmeä, mutta tahtoo jäädä välillä jopa turhan tyhjäksi edestä. Ratsastajan pohje pitää siis olla kokoajan kiinni ja mukana tukemassa menoa.

Kilpailuissa Lettu on itsevarma ja se tykkää esiintymisestä. Radalla tamma laittaa showvaihteen päälle ja esittää kauniisti oman suorituksensa, suorastaan jopa hehkuen. Verryttelyssä Lettu saattaa kuitenkin ärsyyntyä hieman muista hevosista ja päästää välillä ihme vinkauksia, jos joku tulee liian lähelle tammaa. Kuljettaessa Lettu saattaa nahistella naapurin kanssa, mutta muuten käyttäytyy asiallisesti ja menee autoon ongelmitta.

 

Kilpailutulokset ja meriitit

Näyttelyt

04.03.2020 NJ Rivia & Skellige irtoSERT pt: alaera
03.05.2020 NJ Rivia & Skellige irtoSERT pt: alaera
28.07.2019 VSN Lallybroch RCH 10p.

KRJ-Cup sijoitukset 1 kpl

30.04.2019 KRJ Huhtikuun KRJ-Cup Grand Prix 1/127

KRJ:n ominaisuuspisteet

Kuuliaisuus ja luonne 3135.07 p.
Tahti ja irtonaisuus 3549.60 p.
Ominaisuuspisteet 6684.67, tasolla 11

Meriitit

04/20 ktk-III (17 + 17 + 16 + 17 = 67 p.)

 

Hevosen kuvat © Tomasz Siergiej

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable