Grimscott

Top quality sporthorses


Suurella ratsastusareenalla, jota ympäröi kaunis vaaleanpunaisilla kukilla koristeltu valkoinen aita, seisoo tyylikäs, mutta hieman kärttyiseltä vaikuttava vanhempi mies vaatimassa ratsukolta erityistä tarkkuutta kouluratsastustunnilla. Jokainen yksityiskohta on tärkeä! Hän huutaa. Toiselle kentälle esteiden sekaan saapuu intoa puhkuva esteratsu, joka ei millään malttaisi pysyä aloillaan. Ratsukko on aloittamassa viikottaisia estetreenejään, kunhan alkuverryttely saadaan hieman rauhallisemmin käynnistettyä.

Kiiltäväkarvaisia, huippuunsa viritettyjä ja sliipattuja puoliverisiä sekä kiireisiä, ympäri ämpäri hyöriviä hevosenhoitajia. Kisamatkoja kisamatkojen perään ja jokakeväiset uudet varsat, mitä sitten koulutetaan ja myydään maailmalle. Siitä on meidän arki tehty. Ja siitä me myös nautimme.


Olet lämpimästi tervetullut toukokuussa 2019 virallisesti aloittaneelle virtuaaliselle hevostilalle, Grimscottiin! Toimimme kilpa- ja siitostallina kasvattaen puoliverisiä kilpahevosia eri kantakirjoista. Tilamme sijaitsee Skotlannissa, Iso-Britanniassa.

 

Kida { VRL-08368 neonleopards@gmail.com }

 

Sivut päivitetty viimeksi 16.08.19 (olemme tauolla)
Suosittelemme Cloverley | Garda Warmbloods | Heidseck Sporthorses | Gestüt Helmwald | Everholt Estate

vierailijaa 14.06.19 alkaen

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable