Grimscott
Sporthorses

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuollut 19.05.2020

Burlyhill Emerson

KTK-II KV-II Q 3 SP

Syntynyt, ikä 15.02.2019 8-vuotias VH-tunnus VH19-011-0036
Rotu, sukupuoli Hannoverinhevonen, ori Väri, säkäkorkeus Ruunikko, 166cm
Omistaa Grimscott, VRL-08368 Kasvattanut Burlyhill Dressage
Painoitus Koulupainoitteinen Taso Grand Prix

 

Sukutaulu & jälkeläiset

Oldfinion Easton
ktk-II
Emmanuel
VIR MVA Ch, VSN N Ch, ktk-II, KRJ-III, VPVL-II
Edgar evm
Jaicee evm
Deaf Beat
ktk-III, KRJ-I
Berend evm
Delphis evm
Gnade Amika PB
KRJ-II, FC
Ponce de León
KRJ-I
Marquis of Cádiz evm
Syrena evm
Amortentia Mortado evm
Angelshred evm
KWPN o/t. Varsa s. 00.00.0000 e. Nimi

 

Luonnekuvaus

Burlyhill Emerson syntyi Burlyhilliin helmikuun puolivaiheissa ja on meidän ensimmäisiä kasvatteja yhdessä Cumanán ja Pepen kanssa. Emirin isä on Adinassa asuva ktk-II palkittu oldenburgori Oldfinion Easton ja emä meidän holsteintamma Gnade Amika. Tämä pariskunta osoittautui oikein hyväksi yhdistelmäksi ja jäämme innolla odottamaan minkälainen tulevaisuus kilpahevosena Emirillä on edessä. Ainakin oikein hurmaavan näköinen herra tämä on! Hieman myöhemmällä iällä Emir muutti Grimscottiin asumaan Burlyhillin muiden hevosten kanssa.

Tallissa Emir on mukavan rauhallinen ja olettaenkin varsin kiltti tapaus. Herra nauttii kun sille pidetään seuraa ja se viihtyy hyvin myös muiden hevosten lähellä. Ori on nöyrä luonteeltaan ja osaa käyttäytyä toisten hevosten seurassa ongelmitta, eikä se ole lainkaan rehvastelevaa sorttia. Emir on yhtä helppo hoitaa niin käytävällä kuin karsinassaankin, joten sen voi varustaa ratsastusta varten kuntoon kummin haluaa. Taluttaessa ori kävelee lungisti vierellä ja seuraa tarkasti taluttajansa liikkeitä. Emir on asiallisesti myös aina eläinlääkärin tai kengittäjän vieraillessa tallilla.

Emir on kuuliainen ja todella kiva ratsu. Ori vastaa ratsastajan pyytämiin apuihin samantien ja pyrkii tekemään aina parhaansa. Hän on todella nöyrä ja miellyttämishaluinen kaveri siis. Emirillä on kauniit ja näyttävät liikkeet, joissa on kuitenkin helppo istua. Ei tarvitse liimata itseään kiinni ja hikihatussa yrittää pysyä mukana keskiravissa. Emir on koulutettu ihan Grand Prix tasolle asti ja se taitaa helposti sen tason tehtävät. Emirin heikkoutena on välillä sen yli-innokkuus, jollon ori alkaa tarjoamaan helposti liikaa ja turhia liikkeitä itsekseen.

Kilpailuissa ori on elementissään. Emir rakastaa olla huomion keskipisteenä ja se jaksaa skarpata aina yhä enemmän mitä isommat kuviot ja mittelöt ovat kyseessä. Verryttelyssä Emir saattaa kerätä itselleen hieman kierroksia, mutta pysyy silti asiallisesti hanskassa. Radalla ori kuitenkin heti rauhoittuu ja tekee tasaista työtä, keskittyen suoritukseensa 100%:sti. Emir on asiallinen kuljettaa ja se käyttäytyy autossa aina hyvin. Ori kävelee kuljetusautoon myös mukisematta ja matkustaa myös tammojen vieressä.

 

Kilpailutulokset ja meriitit

Näyttelyt

02.03.2019 NJ Burlyhill Dressage irtoSERT pt: birdie

KRJ-Cup sijoitukset 1 kpl

31.08.2019 KRJ Elokuun KRJ-Cup Intermediate II 2/78

KRJ:n ominaisuuspisteet

Kuuliaisuus ja luonne 3048.63 p.
Tahti ja irtonaisuus 3676.02 p.
Ominaisuuspisteet 6724.65, tasolla 11

Meriitit

10/19 ktk-II (19 + 19 + 19 + 18 = 75 p.)
03/19 KV-II (9 + 4 + 3 + 4 + 1 + 6 = 27 p.)

 

Hevosen kuvat © Van Uytert

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable