Grimscott
Sporthorses

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Choco Silvers

FC 2 SP

Syntynyt, ikä 20.02.2018 8-vuotias VH-tunnus VH18-011-0116
Rotu, sukupuoli Hannoverinhevonen, ori Väri, säkäkorkeus Tummanruunikko, 168cm
Omistaa Grimscott, VRL-08368 Kasvattanut Silvertop
Painoitus Koulupainoitteinen Taso Intermediate II

 

Sukutaulu & jälkeläiset

Chanan Lee
Q
Ishtar Chacco
VSN Ch, ktk-I, Premier, FC
Chaplin
ktk-II, Premier
Waltraud
Bronze Premium
Mitternachtssonne Lee Mortchrist
Nordlicht
KRJ-I, HANN-I
Denim Delicious
KV-II, Premier, Q
Silverbrand Diego
ktk-II, Bronze Premium, FC
Dunstwalz
Fontanesia
Ishtar Florence
Bronze Premium, Q
Flint
Preferent
Roseblossom
Premier
HANN t. Verso Copper s. 16.08.2019 e. Burlyhill Cumaná
KWPN o. Verso Churro s. 13.12.2019 e. Gold Coast Ion

 

 

Luonnekuvaus

Choco Silvers, alias Choco, on suklaanvärinen hannoverilaisori, joka on omia kasvattejani Silvertopista. Choco kuljetettiin Burlyhilliin Sveitsistä jo hieman vanhemmalla iällä ja ori on jo lopettanut aktiivisen kilpailu-uransa meille muutaessaan. Myöhemmin Choco matkusti Burlyhillin hevosten kanssa Iso-Britanniaan, Grimscottiin asumaan. Perusluonteeltaan Choco on aika rauhallinen ja erittäin laiskahko mieleltään. "Onks pakko?" Olisi varmaan tämän herran lempimietteitä ja jos se olisi ihminen, se makaisi luultavasti ison mahansa kanssa sohvalla juoden bisseä ja syöden sipsejä, kun emäntä häärää ja yrittää patistaa edes jotain tekemään. Nalkutukseen vastauksena olisi vain syvä murahdus.. Eli jos ei ole pakko tehdä, niin Choco ei myöskään jaksa sitä tehdä.

Hoitaessa Choco möllöttää kuin puu paikoillaan. Se ei hievahdakaan ja odottaa kun arvon palvelijansa, aka tallityöntekijä, on saanut sen karvapeitteen sekä kaviot kiiltämään. Satula selkään, suitset päähän ja tämän jälkeen Chocon saa raahata kentälle. Taluttaessa orin lempipuuhaa on tottakai lukuisat yritykset päästä syömään tien varren ruohotupsuja tai pensaikkoa. On Choco sen verran kiltti kuitenkin ja tietää rajansa, ettei se ryysää sinne pää viidentenä jalkana. Tästä voikin päätellä orin olevan hyvin ahne hevonen ja suuren ruokahalun omaava tapaus.

Ratsastaessa ori on, kuten arvatakin luultavasti jo voi, melkoisen laiska. Chocoliini pitää houkutella työntekoon, sillä innostuessaan se kyllä liikkuu näyttävästi ja on ihan kelpo peli. Reipastempoinen alkuverryttely maastossa olisi oiva aloitus tälle orille. Choco on koulutettu Intermediate II-tasolle asti ja sen kanssa on treenattu myös GP ratoja kotona. Choco on hyvin rohkea ja kiltti ratsu, eikä sitä ei pelota niin mikään. Ori ei lotkauta korvaansa, vaikka vieressä pörräisi kauhukohtauksen saanut kaveri tai pommi räjähtäisi.

Kilpailuihin Choco sentään innostuu hieman enemmän! Jotenkin kilpailutunnelma ja uudet paikat saavat sen heräämään ja vähän skarppaamaan. Verryttelyssä ori saattaa innostua jopa välillä keventämään takaosaansa pukkailemalla, mikä tosin on varsin harvinaista - mutta sekin ollaan koettu. Radalla tämä tahmatassu toimii yleensä hyvin, kunhan se on ensiksi tosiaankin herätetty verryttelyn aikana kunnolla liikkeelle.

 

Kilpailutulokset ja meriitit

Näyttelyt

-

KRJ-Cup sijoitukset 5 kpl

31.07.2018 KRJ Heinäkuun KRJ-Cup Intermediate I 2/102
31.08.2018 KRJ Elokuun KRJ-Cup Intermediate I 2/64
31.05.2019 KRJ Toukokuun KRJ-Cup Vaativa B 9/151
31.08.2019 KRJ Elokuun KRJ-Cup Intermediate I 2/72
31.01.2020 KRJ Tammikuun KRJ-Cup Intermediate I 2/45

KRJ:n ominaisuuspisteet

Kuuliaisuus ja luonne 3056.27 p.
Tahti ja irtonaisuus 3436.81 p.
Ominaisuuspisteet 6493.08, tasolla 10

Meriitit

Ei meriittejä

 

Hevosen kuvat © Klosterhof Medingen

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable