Welcome

Kun olet saanut päälle kymmenen vuoden aikana saatettua kaksi suurta welshtallia alusta loppuun, kasvattanut useita satoja poneja ja omistanut vähintäänkin yhtä paljon niitä. Sinut on palkittu parhaimmalla mahdollisella kasvattajapalkinnolla ja sen jälkeen et enää tiedäkään mitä pitää tehdä. Aloitetaanko kaikki taas alusta?

Welshien suosio on hiipunut todella paljon muutaman viimevuoden aikana, monet isommat kasvattajat ovat lopettaneet tai taukoilevat, eikä welshit tahdo mennä mitenkään kaupaksi. No, me nyt sitten yritetään vähän piristää näitä welshpiirejä ja tuoda uusia linjoja siitokseen. Katsotaan mitä siitä tulee!

Mitä me sitten ollaan? Pieni welshtalli keskellä Suomea, missä kasvatetaan eri sektioita kasvattajanimellä Lloeren. Lloeren kasvatteja syntyi alunperin Mooncloudin aikana ja tämän jälkeen kasvatin welshejä vuoden pari Crafnant nimellä. Nyttemmin olen taas palannut käyttämään Lloerenia ja näillä näkymin tämä jääköön nyt myös meidän nimeksi. Lloeren on kymrinkieltä ja se tarkoittaa "kuuta" sekä "kiertolaista".

 

puss och kram ♡ Kida, neonleopards@gmail.com

 


Tykkää VRL:n tallilistalla

Sivut päivitetty 21.10.20

Kuukausittain järjestettävä VWY-Cup pidetään Lloerenin tiloissa.

25.09.18 Kidalle myönnettiin VWY:n korkein kasvattajapalkinto Diamond Class Welsh Breeder vuosien kasvatustyöstä welshien parissa.

Muita welshkasvattajia:
BrunnbyCadogan PoniesGlenwood Welsh PoniesParaatiponitPikkupellon talliVinhakulmaVirtuaalisten Welshien Ystävät

virtuaalitalli / a sim-game stable
Sivun kuva © Cherie (CC BY 2.0)