Châteu de Merle

Sporttiponeja maailmalle

Château de Merle kasvattaa laadukkaita ratsuponeja kilpakentille sekä jalostukseen. Tavoitteenamme on lähettää maailmalle suorituskykyisiä urheiluponeja, jotka polveutuvat hyvistä sukulinjoista sekä ovat hyväluonteisia. Varsojen vanhemmat valitaan huolellisesti ja jokainen meillä syntynyt poni voidaan myös hyvillä mielin jättää kotiin asumaan.

Vaikka tiluksemme sijaitsevatkin Ranskassa, Merlessä syntyy brittiläisiä, ranskalaisia sekä saksalaisia ratsuponeja. Käytämme meillä syntyneiden varsojen nimen jälkeen kasvattajanimeä de Merle tai vaihtoehtoisesti nimeä ennen etuliitettä Merle.

Merlen tyypillinen kasvatti etsii aktiivista ja pitkäaikaista kotia, missä sen kanssa tullaan kilpailemaan jaosten alaisissa kilpailuissa sen omassa painoituslajissaan sekä käyttämään siitoksessa. Joissakin tapauksessa saatamme myydä varsojamme myös harraste- tai ratsastuskoulukäyttöön, mutta ensisijaisesti nämä ponit on jalostettu kilparadoille.Kasvattiemme myyntiehdot & rekisteriohjeet

Myyntiehdot

Sivut viikon kuluessa kaupoista sähköpostiin neonleopards@gmail.com
Kasvattajaksi merkitään Château de Merle
Luopuessasi kasvatistamme, palauta se tunnukselle VRL-08368

Kasvatin rekisteröinti

Kasvatti rekisteröidään viipymättä VRL:n hevosrekisteriin. Rekisterissä kasvattajaksi merkitään MERL1361 ja VRL-08368. Rodusta riippuen varsan syntymämaaksi merkitään joko Iso-Britannia , Ranska tai Saksa .

 

Kasvatit 2021 alkaen

13.04.2021 DRP 50% o. Merle Atollon Anakin x Radcliffe Thyferra VRL-08368
00.00.2021 BRP 25% t. Chili de Merle Tekren xx x Prettymoor Chinchou VRL-09844

 

virtuaalitalli / virtuaalihevonen    © VRL-08368