Bexhill Stud

Saksalaisia esteradoille

Bexhill Studissa kasvatetaan estepainoitteisia saksalaisia puoliverisiä kilpailu- ja jalostuskäyttöön. Kaikki meillä syntyneet varsat tunnistat BH kasvattajanimestämme hevosen nimen perässä. Kasvattajatunnuksemme on rekisteröity VRL:n kirjoihin.

Varsoja suunnitellessa pyrimme valitsemaan niille sopivat vanhemmat, jotka edustavat mielenkiintoisia ja monipuolisia sukuja. Samaa oria ei käytetä useampaa kertaa samalle tammalle ja linjoja ei risteytetä keskenään niin, että lopputuloksena on lauma varsoja, jotka ovat kaikki keskenään sukua toisilleen. Kilpailutulokset ovat myös suuressa osassa vanhempien valintaa, sillä varsat perivät vanhemmiltaan ominaisuuspisteitä.

Kasvatustoimintamme tarkoituksena on pääasiassa luoda uusia ja erilaisia sukulinjoja puoliveristen pariin, minkä takia käytämmekin jalostuksessa paljon tuontihevosia sekä lyhytsukuisia hevosia. Jalostushevostemme vaihtuvuus on myös yksi avaintekijöistä, jotta voimme tarjota jatkuvasti tuoreita sukuja markkinoille.

 Kasvattiemme myyntiehdot & rekisteriohjeet

Myyntiehdot

Sivut viikon kuluessa kaupoista sähköpostiin neonleopards@gmail.com
Kasvattajaksi merkitään Bexhill Stud
Luopuessasi kasvatistamme, palauta se tunnukselle VRL-08368

Kasvatin rekisteröinti

Kasvatti rekisteröidään viipymättä VRL:n hevosrekisteriin. Rekisterissä kasvattajaksi merkitään BEXH1088 ja VRL-08368 sekä syntymämaaksi Saksa .

 

Kasvatit vuodelta 2022       2021

28.04.2022 hann o. Mighty BH Mayhem v. Helmwald x Ferrara v. Helmwald Myynnissä
29.04.2022 holst t. Kenyan Copper BH Wägnerhorst Mr Grey x Kodeana Myynnissä
30.04.2022 trak t. Love Eye BH Eye of Providence x Lovesick Blues Myynnissä

 

virtuaalitalli / virtuaalihevonen    © VRL-08368