Kasvatustoiminta


Almasissa kasvatetaan arabialaisia täysiverisiä Straight Egyptian Arabian (SEA) verilinjasta ja harvemmin myös Domestic (DOM) linjasta. Kasvattimme nimetään useinmiten espanjalaisilla nimillä ja kasvattajanimeksi ne saavat nimensä perään al Almas liitteen. Meillä vaalitaan niin vanhoja sukulinjoja kuin pyritään luomaan uusia modernimpia linjoja. Myymme kasvattejamme koteihin, missä kasvattimme pääsevät ensisijaisesti jalostuskäyttöön. Kilpaileminen ja meriittien tavoittelu niiden kanssa on pelkkää plussaa, mutta ei missään nimessä pakollista. Omatkin hevosemme vierailevat korkeintaan kantakirjassa ja tavoittelevat näyttelyarvonimiä, kisaaminen eri lajeissa tulee siinä sivussa.

Kasvattien myyntiehdot

» Sivut ilmoitetaan 2 viikon kuluessa kaupoista sähköpostiin tai yksityisviestillä. Kasvattajaksi merkitään Almas Arabians, VRL-08368 ja kasvatti tulee rekisteröidä kaupan jälkeen viipymättä VRL:n rekisteriin. VRL:ssä kasvattajaksi merkitään ALMA5118 & VRL-08368 sekä syntymämaaksi Espanja .

» Kasvatista luopuessasi, tarjoathan sitä ensiksi meille. Mikäli emme ota kasvattia takaisin, voi sen myydä itse eteenpäin.

» Pidäthän hevosen nykyisten sivujen osoitteen linkitettynä VRL-profiilissa.

» Kun kasvatti kuolee, tulee sille jättää nettiin muistosivut ja tallentaa mielellään myös webarchiveen. Muistosivu linkitetään hevosen VRL-profiiliin.


Kasvatit vuodesta 2021 alkaen

15.06.2021 SEA t. Liliana al Almas i. Celso al Almas e. Milagros al Almas VRL-11247
02.11.2021 DOM o/t. *** al Almas i. RWR Eyab Zirocco e. Amaranta al Almas VRL-08368

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable