Welcome to Spain


Tervetuloa Luminousiin, glitteriä ja glamouria tihkuvaan talliimme! Espanjassa sijaitseva siittolamme on miltein vastavalmistunut ja omaa hulppeat puitteet, hevosten uima-altaista lämmitettyyn ratsastushalliin sekä juoksumattoihin. Tallin katossa koreilevat kristallikruunut, eikä tallin käytävältä löydy purunpurua tai yhtäkään heinänkortta. Meillä asiat hoidetaan aina tiptop, eikä vähän sinne päin. Täällä voit rauhassa nauttia yleellisestä luksuksesta loungessamme, samalla seuraten maneesissa harjoittelevia ratsukoita, ilman tuomitsevia katseita. Henkilökuntamme on täällä sinua ja hevosiamme varten. Viihdy ystäväiseni!

Luminous tunnettiin aikaisemmin nimellä Moonsparkle, mutta tallin nimi päätettiin vaihtaa vuoden 2021 tammikuussa uuteen.

Luminousin talleja asuttaa sekalainen hevosjoukko eri rotuja ja eri lajeissa kilpailevia. Meillä ei ole mitään tiettyä kasvatusrotua, vaan varsoja syntyy niistä roduista mitä tallista sillä hetkellä löytyy.

Kida (VRL-08368, neonleopards@gmail.com)

Viimeisin päivitys 21. tammikuuta 2021
Uusi nimi ja ulkoasu! Tarkistakaa meiltä ostettujen kasvattien sukulaisten päivitetyt sivut/suvut kasvattilistalta ja muistosivuilta!

 

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable