Bucarest Ark

EV-II

Perustiedot

VH20-044-0004
syntynyt 03.01.2020 Espanjassa, 8-vuotias
tummanruunikko 170cm holsteinori
omistaa Kida, VRL-08368
kasvattanut Arkholme Gård

Koulutustaso & ominaisuuspisteet

estepainoitteinen, re 160cm
ominaisuuspisteet 6619.63 op, tasolla 11/10

Meriitit

01/2020 palkittu Estevarsojen laatuarvostelussa EV-II palkinnolla

Sukulaiset & jalostuskäyttö

Käytettävissä jalostukseen, astutuskyselyt sähköpostiin!

Buccellato Buck Billabong
Criselda
Polly Landos
Biscuit
Kiara Danello Dandelious
Celestine
Kianna Oregon
Kendal

- Ei jälkeläisiä


ERJ-Cup sijoitukset 1 kpl

30.03.2020 Maaliskuun ERJ-Cup - ERJ 140cm - 2/55

Näyttelymenestys

-

Luonnekuvaus

Eloisa ja seurallinen ori, jonka kanssa ei koskaan tule tylsiä hetkiä. Buca onnistuu aina koheltamaan jotakin ja sotkemaan suunnitelmat, vaikka mitään pahaa se ei tarkoitakaan. Tallissa Buca on kova osallistumaan itse ja haluaa jatkuvasti mupeltaa harjojaan tai suojiaan, oikeastaan mitä tahansa, mitä suuhunsa vain saa napattua. Buca kulkee taluttaessa melko mukavasti vierellä, joskus se kuitenkin on turhan innokkaana ja taluttajan rauhoittelut menevät tällöin kuin kuuroille korville. Satulaa ori pitää selässään ongelmitta, nostaa kaviot pyydettäessä ja nappaa kuolaimetkin suuhun jo aika mallikkaasti.

Bucan ratsukoulutus aloitetaan pikkuhiljaa ja siitä odotetaan isojen luokkien hyppääjää esteradoille, omien vanhempiensa tapaan. Bucalla on erinomainen liikkuvuus, se on yhtälailla ketterä kuin notkeakin ja hyppääminen on sille helppoa ja suvujaa hommaa. Tällä hetkellä orin tulisi kuitenkin hieman malttaa odottaa sekä keskittyä enemmän, koska se tuuppautuu olemaan vähän liiankin itsevarma omista kyvyistään. Nuoren hevosen ego kokee välillä kolauksia ja on Bucakin saanut nenilleen pari kertaa hypätessään kuuntelematta, kun puomi onkin tullut suuhun.


Historiaa

Bucarest Ark on uuden tallini, Arkholme Gårdin ensimmäinen maailmaan tullut kasvatti ja ori jätettiin tottakai kotiin asumaan. Bucarestin vanhemmat asuvat myöskin Arkholmessa, isänä on tallin ehkäpä isoin ori Buccellato ja emä pikkuinen tamma Kiara. Kiaralle Bucarest oli jo toinen jälkeläinen, joten varsominen sujui jo vanhaan malliin, eikä tarvinnut jännittää sen kummempia. Elokuussa 2020 Buca muutti Saksaan, Caswell Studiin asumaan.

Päiväkirja

Elokuun 27. päivä, 2020 Kida

Muutto Saksaan, Caswell Studiin.

Tammikuun 3. päivä, 2020 Kida

Synttärit.


Valmennukset

-

Hevosen kuvat © Landgestüt Celle
Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse