Tervetuloa puoliveristen maailmaan!

Caswell Stud on virtuaalinen puoliverisiittola, joka sijaitsee Etelä-Saksassa. Aloitimme toimintamme keväällä 2018, tarkkaan ottaen 20. maaliskuuta. Caswellin toimintaan kuuluu puoliveristen kasvatus este- ja kouluradoille sekä normaalin kilpatallin arki. Caswell toimi alkuun hollanninpuoliverikasvattajana ja oli periaatteessa hieman jatkoa edelliselle hollantilaisia kasvattaneelle esteratsastustallilleni, Halifax Showjumpersille. Halusin tällöin aloittaa kokonaan niin sanotusti puhtaalta pöydältä ja ottaa kasvatustoimintaan mukaan myös kouluhevoset, joten uuden tallin perustaminen oli enemmän kuin ajankohtaista. Kesällä 2019 Caswell palasi suuren remontin jälkeen taas toimintaan ja kasvatusroduksi vaihtui taas estepainoitteiset puoliveriset. Vuoden 2020 elokuussa Caswell laajentui entisestään ja nykyään meiltä löytyy suuri valkoima puoliverisiä eri kantakirjoista.

Olemme huippu-urheiluun keskittyvä kilpatalli ja tilammekin ovat sen mukaiset. Meiltä löytyy useampi tallirakennus ja karsinapaikkojen määrässä ei olla myöskään pihistelty. Upouudet maneesit sekä kentät, kävelytyskoneineen ja juoksumattoineen tarjoavat mitä parhaimmat olosuhteet hevosten ympärivuotiseen treenaamiseen sekä siitostoiminnan pyörittämiseen. Yhteistyötallinamme toimii Llívia, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä kasvatustoiminnan parissa.

Toivotamme sinut oikein tervetulleeksi vierailulle tallillemme ja tutustumaan lisää upeisiin hevosiimme!

 

Rakkain terveisin,   Kida VRL-08368, neonleopards@gmail.com

 

Grey Hanoverians Atorina Chowter Sporthorses Gestüt Helmwald Gestüt Silbereiche Haras de Rouge Heidseck Sporthorses Ishtar Warmbloods Kingsvalley Kruneby Van Egmond Dressage Zodiac Stables
Virtuaalinen Hannoveryhdistys

 

Caswellin syysmarkkinat!

Viimeisin päivitys 15. lokakuuta 2020